Konačno - Đuro Išov i Mijo Veliki pobjednici turnira!

Đuro Išov i Mijo Veliki

Nakon 3 treća mjesta i jednog drugog, Đuro Išov i Mijo Veliki, tj. Ivo i Toni Mostahinić su osvojili i prvo mjesto! U zadnjih 6 turnira samo jednom nisu igrali u polufinalu, 2018. su ih u četvrtfinalu izbacili Jugend, a baš s njima su se večeras sastali u finalu. U krajnje neizvjesnom meču ipak potpuno zasluženo najveći pokal su konačno podigli Ivo i Toni. A u finale su dospjeli pobjedom protiv lanjskih prvaka, Pumpauza, dok su Jugend ipak malo teže od očekivanog savladali solidnu ekipu Matean Vidak.

Finalna večer je u potpunosti ispunila očekivanja, pa čak i nadmašila. Pred jako velikim brojem gledatelja odigrana su četiri vrlo uzbudljiva meča, uz tri ekipe koje su već standardno u samoj završnici, lanjski pobjednici Pumpauz, dvostruki osvajači Jugend i četverostruki polufinalisti Đuro Išov i Mijo Veliki, i jednu isto tako klasičnu i dobro poznatu ekipu, ali do sad bez pravog rezultata, Matean Vidak.

Branitelji naslova Pumpauz su se u polufinalu susreli s "gladnim" Đuro Išov i Mijo Veliki, i nisu uspjeli proći u finale protiv bolje ekipe, izgubili su 3:0, ali ne bez otpora. Na isti način su lani Pumpauz pobijedili branitelje Śekire, i na kraju osvojili naslov, pa je i ova pobjeda bila znakovita za Đura i Mija. U drugom polufinalu su Jugend ipak očekivano ali ne baš jednostavno pobijedili Matean Vidak 3:0. U prva dva seta su se Luka i Vlaho još nekako držali, ali u trećem setu su popustili i Karlo i Đuro nisu imali težak posao privesti meč kraju.

U pauzi smo vidjeli jednu drugu zaniljivu borbu, a to je bila borba za - palačinke! Da, natjecanje "tko može pojesti više palačinaka u 7 minuta" je imalo četiri natjecatelja, a pobijedio je Davor Deranja s pojedenih 8 palačinaka! Nepojedene su vrlo rado u sekundi riješila okupljena djeca.

U borbi za utješno treće mjesto Pumpauz je bez puno problema pobijedio već umorne i istrošene Matean Vidak, rekli bi rutinski 2:0.

Pobjeda u polufinalu za Đura Išova i Mija Velikog je bila dodatni motiv, pokazala im je da mogu, i u finalu je Jugend uzeo jedan set, ali ne više od toga, iako su stalno bili tu negdje, na poen-dva.

Kao i uvijek čestitamo svim natjecateljima, svim nagrađenim ekipama, a to su i ove godine bili sva četiri polufinalista! Po već nekoj tradiciji, slavlje za sve natjecatelje i gledatelje se nastavilo na after-partyu u Volta.

Uskoro dolazi bogata foto-galerija, pa obadajte!