Odigrani su svi mečevi po grupama, večeras kreće 1/16 finala, ali i dječji turnir!

Završene grupe

U osam dana odigrani su više-manje svi mečevi po grupama, a onih par koji nisu su registrirani s 15:0, 15:0 u korist ekipe koja se pojavila. Velikim slaganjem svih rezultata i računanjem omjera pobjeda, dobivenih setova i poena, dobila se jedna velika tablica prvoplasiranih i drugoplasiranih ekipa, od kojih 32 najbolje od večeras počinju završnicu turnira.

Brojni posjetitelji su proteklih osam dana mogli vidjeti jako dobre i neizvjesne mečeva, ali bilo je i onih koji su odrađeni brzinski, kako bi rekli, po kratkom postupku. Raduje nas lijepi broj novih ekipa, mladih ekipa, koje već pokazuju zavidne vještine nogotenisa i jedva čekamo vidjeti što će bit s njima u budućnosti.

Bez dana pauze turnir nastavlja sa 1/16 finala, koja će se ove godine nestandardno igrati u tri dana, a razlog smo napisali malo naniže. Isto tako i 1/8 finala će se igrati u dva dana, iz istog razloga, ali nakon jednog dana pauze. Sve to pod uvjetom da vrijeme dopusti.

Kako smo napisali, od večeras kreće i dječji turnir. Osam mladih ekipa u dvije grupe svoje mečeve po grupama će igrati kroz dane kad se na glavnom turniru igraju 1/16 i 1/8 finala, tj. od petka do nedjelje, i utorak i srijedu. Kako bi se uklopili svi ti mečevi u dane glavnog turnira, malo su produžene 1/16 finala i 1/8 finala. Prve dvije ekipe iz grupa idu u polufinale koje će igrati na dan četvrtfinala glavnog turnira, a finale - na dan finala! Tako će i djeca osjetiti atmosferu velikog turnira, a kako brzo napreduju, brzo ćemo ih gledati i u glavnom turniru.