Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 20.03.2023

Konavljanin - Slaven 0:0

U najvećem konavoskom derbiju, ali i derbiju kola, na Šupjaci, ništa-ništa. Po lijepom vremenu i pred velikim brojem gledatelja, i dosta velikim brojem navijača Slavena koji su neumorno cijelu utakmicu bodrili "crvene" vidjeli smo prilično dobru igru, dosta bolju nego u prošloj utakmici, ali na žalost ono što smo svi željeli, a to su naravno golovi, je izostalo.

Osim što nije bilo golova, nije bilo ni pravih prilika, pa tako nemamo što puno ni pisati. Zabilježili smo tek dva udarca domaćih, jedini u okvir gola je bio onaj Pera Opušića koji je iz teške situacije dosta iskosa pucao, ali lak posao za Luku Zeca. Slaven je jedini udarac u okvir imao iz slobodnog udarca, Ivan Pulić nije uzbiljno ugrozio domaćeg golmana. Nije da nije bilo nikakvih prilika, ali su obje obrane bile odlične i blokirale sve udarce iz daljine, a golmani su čistili sve iz svog prostora.

Umjesto ispred golova, velika borba se odvijala u sredini terena i obrani, i jučer se u Slavena istaknulo nekoliko ograča, a to su bili najprije Gojko Korać i Franjo Matej Urlović, kao i neumorni Đuro Trković, a u obrani je čvrst i neprelazan bio Tomislav Grubešić.

Na kraju je 0:0 i najrealniji rezultat, koji nas ostavlja na istim pozicijama i sa istim rastojanjem, i nadom u povećanje te razlike već u sljedećem kolu kad na Grudu dolazi trenutno posljednje Žrnovo.

Stanje na tablici nakon četrnaest odigranih utakmica: 1. Slaven 30, 2. Konavljanin 28, 3. ONK Metković 26, 4. Gusar 20, 5. Maestral 20, 6. Croatia 19, 7. Sokol (-2 boda) 17, 8. Orebić 17, 9. Jadran Smokvica 16, 10. Župa Dubrovačka 15, 11. Hajduk 1932 15, 12. Žrnovo 12.

Za sve novosti o klubu, tu je službena Facebook stranica Slavena.

Sve rezultate naše lige i kompletnu tablicu možete pogledati na stranicama Županijskog nogometnog saveza.

Raspored svih utakmica Slavena od ove sezone možete pogledati u Google Kalendaru, možete ga dodati u svoj Google Kalendar (u dnu ekrana tipka "[+] Google Calendar"), ili preuzeti u ICS formatu, tako da ne propustite ni jednu utakmicu.

Čilipi, 19.03.2023.

1. ŽNL (2022/23), 14. kolo

Konavljanin - Slaven 0:0 (0:0)

Konavljanin: Emir Mulać, Josip Vodopija (od 46' Neven Dadić), Toni Žile, Niko Drobac, Tomislav Marinović, Ivan Čeliković, Toni Miljanović, Marko Grbić (od 79' Božo Krilanović), Pero Opušić, Marko Trtoman, Viktor Lekaj

Slaven: Luka Zec, Marino Zalokar, Karlo Pali (od 58' Domagoj Metković), Tomislav Grubešić, Paulo Vukić, Gojko Korać, Paulo Opušić, Đuro Trković, Ivo Mostahinić, Franjo Matej Urlović (od 79' Pero Macan), Ivan Pulić

Suci: Luka Liković, Filip Proleta, Ante Majčica