Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 31.10.2022

Gusar - Slaven 0:3

Za izvještaj sa zadnje utakmice sa gostovanja u Kominu, angažirali smo našeg dopisnika Juraja Maguda koji nas je počastio izvrsnim izvještajem.

Gostovanje Slavena kod uvijek neugodnog Gusara, bila je jedna od najboljih Slavenovih utakmica ove godine. Ako ne i najbolja. Izvrsna obrana, kreativan vezni red, ubojit napad.

Samo u prvih 5 minuta domaćin je nešto pokazao (slobodan udarac u gredu), a baš sve ostalo pripalo je Slavenu. Matnu poziciju za vodstvo prvo nije iskoristio Korać kada je iskosa izbio sam ispred domaćeg golmana i pucao pored gola. No, slijedi zgoditak. Mostahinićev neugodni slobodnjak, golman kratko odbija, natrčava Metković i to posprema u mrežu za 0-1. To je bio i rezultat poluvremena, iz još nekoliko finih prilika i odličnu igru u polju, sa neumornim maratoncem Đurom Trkovićem.

Ista priča i u nastavku. Domaćin pokušava iz prekida, ali obrana Slavena je na visini zadatka. U jednom napadu Trković sjajno prima loptu, okružen sa nekoliko igrača domaćina. Jedan od njih ga ruši i to je penal za Slaven. Mostahinić je realizator za 0-2. Do kraja utakmice još jedan zgoditak. Sjajan udarac Koraća za kojeg je publika mislila da je išao pored gola, odsjeda u desnom donjem kutu domaćih za erupciju oduševljenja na tribinama, sa preko 50 Slavenovih navijača koji su stvorili atmosferu kao da se igra na Gnjilama.

Slavlje je moglo početi....

Šest kola je iza nas, i dalje smo na vrhu skupa sa susjedima: 1. Konavljanin 15, 2. Slaven 15, 3. ONK Metković 12, 4. Croatia 10, 5. Gusar 9, 6. Orebić 9, 7. Župa Dubrovačka 7, 8. Maestral 7, 9. Jadran Smokvica 6, 10. Hajduk 1932 5, 11. Žrnovo 4, 12. Sokol (-5) 0.

Za sve novosti o klubu, tu je službena Facebook stranica Slavena.

Sve rezultate naše lige i kompletnu tablicu možete pogledati na stranicama Županijskog nogometnog saveza.

Raspored svih utakmica Slavena od ove sezone možete pogledati u Google Kalendaru, možete ga dodati u svoj Google Kalendar (u dnu ekrana tipka "[+] Google Calendar"), ili preuzeti u ICS formatu, tako da ne propustite ni jednu utakmicu.

Komin, 30.10.2022.

1. ŽNL (2022/23), 6. kolo

Gusar - Slaven 0:3 (0:1)

Gusar: Ivan Ivanović, Anđelko Babić, Toni Babić, Marin Puljan (od 46' Ante Medak), Matej Biočić (od 56' Ante Vlahović, od 86' Ivan Vladimir), Ivan Popović (od 85' Marko Tarana), Nedo Vlahović, Stanko Vlahović, Toma Medak, Damir MARIĆ (od 84' Jure Vladimir), Ivan Medak

Slaven: Luka Zec, Marino Zalokar, Domagoj Metković, Paulo Vukić (od 66' Jurica Ivanković), Karlo Pali, Tomislav Grubešić, Gojko Korać (od 86' Nikša Šmanjak), Paulo Opušić, Đuro Trković (od 85' Josip Trković), Ivo Mostahinić (od 85' Domagoj Miloglav), Matej Urlović Franjo (od 85' Ivan Pulić)

Suci: Željko Modrić, Mario Soldić, Mario Jadrijević

Strijelci: 0:1 Domagoj Metković - 24', 0:2 Ivo Mostahinić - 55' (11m), 0:3 Gojko Korać - 85'