Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 24.09.2021

U nedjelju počinje nova sezona I. županijske lige

Dugo nas nije bilo, ali to je posljedica globalnih događanja, koja na žalost loše utječu i na lokalna događanja. I inače događajima siromašno ljeto je na Grudi bilo baš - siromašno. Gdje smo stali prije puna tri mjeseca, tu i nastavljamo - sa Slavenom! Ljetni praznici su brzo prošli, pripreme su odrađene i sve je spremno za početak još jedne nogometne sezone.

U obljetničkoj godini Slaven želi nastaviti s dobrim rezultatima (ne računamo ono s Hajdukom), s kojima je završio prošlu sezonu. Podsjetimo se, Slaven je osvojio solidno četvrto mjesto, a to mjesto je potvrdio u zadnjem kolu na Gnjilama protiv istog protivnika koji i ovu nedjelju ponovo dolazi na Grudu - Jadrana iz Smokvice.

Na žalost, zbog već spomenute globalne situacije, preciznije pandemije, i dalje su na snazi posebne mjere pri održavanju sportskih događanja, dakle - bez publike. Možda može ona varijanta s potvrdama? Ne znamo točno, vidjet ćemo.

Što se tiče promjena, bilo ih je, neki su igrači otišli, neki se vratili. Golman Teo Dude je na žalost napustio klub, a zamjena za njega je Luka Zec koji je došao iz Kaštela. Pridružili su se Paulo Opušić i Antonio Bratičević, a povratnici su Antonio Čupić i Karlo Pali. Bit će tu još neikh promjena, ali o tom potom. Što se tiče lige, napustio nas je Hajduk iz Vela Luke, ali se zato pridružio njegov susjed Zmaj iz Blata.

Za sve novosti o klubu, tu je službena Facebook stranica Slavena.

Sve rezultate naše lige i kompletnu tablicu ćete moći pogledati na stranicama Županijskog nogometnog saveza.

Raspored svih utakmica Slavena možete pogledati u Google Kalendaru, možete ga dodati u svoj Google Kalendar (u dnu ekrana tipka "[+] Google Calendar"), ili preuzeti u ICS formatu, tako da ne propustite ni jednu utakmicu.