Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 29.04.2021

"Konovizija 2021" sutra u 20:00

Nakon nekoliko odgoda, konačno je došao i taj dan - novo izdanje Konovizije! Na žalost, ovaj put nije na Grudi, i na žalost, ovaj put je bez publike. Situacija je takva kakva jest, i organizatori su se morali prilagoditi novim uvjetima i zahtjevima, pa će tako svi Konovoziju moći gledati samo na malim (ili velikim, kako tko ima) ekranima na programu Libertas TV-a, kao i na Live stream-u na stranici libertas.tv, ali i na službenom YouTube kanalu Konovizije. Kad je već tako stanje, onda nam i nije toliko krivo što je ove godine Konovizija u - Čilipima.

Uz prisilni novi format nastupa, Konovizija ima i par pravih novosti! Tu je nova su-voditeljica, Kristina Ćebo koja je već sudjelovala na Konoviziji u ulozi pjevačice, i vjerujemo da će se dobro snaći u novoj ulozi, gost u Konoviziji+ je Damir Kedžo, a uz njega i Niko Bete. Uz to, novosti ima i u glasanju, a to je novi "trenutak odluke" koji će unijeti neizvjesnost u glasanje do samog kraja!

Nakon Mokošice i Kupara, ovogodišnje gostujuće mjesto su Mlini. Jako nas zanima hoće li predstavnica Mlina ugroziti lokalne konavoske izvođačice i izvođače, a posebno ćemo spomenuti da je ove godine među izvođači(ca)ma dominacija - žena (i djevojaka)! Samo su dva muška predstavnika, a s obzirom da su sva tri dosadašnja pobjednika bili pripadnici muškog spola, krajnje je vrijeme da Miško pokal završi u ženskim rukama!

Nećemo više ništa pisati da ne bi otkrili nešto što ne smijemo, nego ćemo samo poručiti - pratite Konoviziju sutra, 30.04. od 20:00 sati na Libertas TV-u ili YouTube-u!

Redoslijed nastupanja mjesta i predstavnici (za pjesme koje će izvoditi morat ćete pričekati prijenos):

1. DUBRAVKA - Anamarija Milković
2. RADOVČIĆI - Jele Vuičić
3. GRUDA - Jelena Šmanjak
4. PRIDVORJE - Marija Marinović
5. POLJICE - Jakov Prlenda
6. LJUTA - Marija Lujo
7. ČILIPI - Ivo Ruso
8. DUNAVE - Matea Bagoje Strujić
9. CAVTAT - Lukrecija Hrepić
10. KARASOVIĆI - Matea Stojić
11. MLINI - Antonia Klaić
12. MOČIĆI - Sanja Kovačić
13. ZASTOLJE - Mihaela Pavlović
14. PAVLJE BRDO - Vojka Trojanović
15. ZVEKOVICA - Frane Blažević