Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 17.03.2021

Nova butiga od autodijelova na Grudi - Tokić

Evo je zatoplilo (doduše to je za Grudu relativan pojam) sve se budi, stiže projeće, a s projećem u prvi plan dolaze i oni limeni ljubimci koji su zimi bili zapostavljeni (kariole, motokultivatori, apeni, becikla...), a njih nakon duge zime vaja malo uredit i pripremit prije upotrebe. A đe je boje nabavit dijelove i potrebštine za sve limene ljubimce nego u Tokića.

Naime, nomadne su se na Grudi, a točnije u Maguda u kući otvorili Tokić autodijelovi u partnerstvu s Omega Autom. Nonđe možete nać sve za vašeg limenog ljubimca, pa kad vam zašmercuje karburator, ili pođe bošpumpa, ili ako treba zamijenit gurtne, pakne, razne gefufne... ma baš sve možete nać, od gumištucne do cincilatora! Ako slučajno nema, ima za naručit.

U Tokića naravno možete naći i sve za vašeg primarnog limenog ljubimca, rote, šanpon za ga oprat, brisače, akumulatore i mnogo toga ostaloga, a najboje bi bilo da sami pođete viđet i to od ponedjeljka do petka od 08 do 16, a ako radite recimo u gradu pa ne stignete, morete i subotom od 8 do 12. A dio ponude možete viđet i na slikama, ako vam je lijeno poć do butige, ili se bojite jer nemate masku.

Ovo nije reklama