Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 15.03.2021

Slaven slavi svojih prvih 100 godina

Za svoju prvu ovogodišnju objavu (znamo, tek sad, ali ova nesreća je poremetila sve) imamo temu koja će nas pratiti, i koju ćemo mi pratiti, cijelu godinu! Slaven slavi (prvih) sto godina postojanja, iako ne baš cijelo vrijeme pod istim imenom, ali to je cijelo vrijeme isti naš grudski klub!

U godini jubileja vrijedni momci članovi kluba su pripremili svašta nešto. Krenulo je od kalendara (koje smo preskočili reklamirat, to je trebala bit prva novost ove godine), a sad se pojavilo još krcato drugih rekvizita/suvenira koji se mogu nabaviti po više nego povoljnim cijenama. A to je tek početak...

Nego da mi ne duljimo, i ne prepisivamo njihovu objavu kao našu, samo ćemo citirati, i uputiti vas da pratite službenu Facebook stranicu Slavena.

A još da napomenemo, za koji dan kreće i nastavak sezone: prvo kup u srijedu 17.03. (preksutra) protiv Croatie iz Gabrila, u Gabrilima, pa zadnje kolo prvog dijela 28.03., a drugi dio, proljetni kreće odmah tjedan iza, 05.04. Nažalost, i dalje su sve utakmice bez gledatelja...

Krećemo u završnu fazu priprema za proslavu 1-og stoljeća života !!!

Vrijedni momci potrudili su se,te osmislili različite rekvizite koje ćete moći kupiti po sljedećim cijenama:

  • Retro dres HNK Slaven Gruda - 200kn (veličine javite u inbox)
  • Magnet - 20kn
  • Čaša - 30kn
  • Upaljač - 10kn
  • Mala zastavica - 30kn
  • Privjesak - 15kn

Ovo je prva od mnogih stvari s kojom krećemo, puno je posla pred nama, ali HNK Slaven Gruda zaslužuje pravu proslavu za svoje prvo stoljeće života!