Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 01.08.2019

"Trčimo za Ninu" ove nedjelje u Cavtatu

Ove nedjelje u okviru inicijative "Zajedno za Ninu" u Cavtatu organizira se sportski događaj "Trčimo za Ninu". Stoga se pozivaju svi koji sudjelovanjem na ovoj utrci žele doprinijeti u prikupljanju donacija za potrebe dugotrajnog liječenja i rehabilitacije mlade konavoke Marije Nikolete Đivanović (Nine) da dođu na cavtatsku rivu, na Trg dr. Franja Tuđmana, u nedjelju 4. kolovoza u 18:00 sati kada započinje prijava za sve sudionike.

Start utrke je u 19:00 sati, a trčat će se cavtatskom rivom, oko Rata natrag do Trga, ukupnom dužinom od 2 kilometra. Utrka se organizira u više kategorija, a sudjelovati mogu i odrasli i djeca. Za djecu koja neće sudjelovati u utrci organizira se poseban program i igre koje su namijenjene njihovom uzrastu. Nakon utrke organizirano je proglašenje pobjednika i osvježenje za sudionike te večernji zabavni program uz DJ-a.

Za sve sudionike događanja osiguran je parking na igralištu ispred osnovne škole na Mećajcu. Parking će biti vidljivo označen te se svi molie da dođu na vrijeme i vozila ostave na predviđenom parkingu kako se ne bi dodatno stvarala gužva kroz Cavtat.

Svi sudionici utrke moći će umjesto kotizacije dati donaciju za Ninu.

Više informacija o ovom događaju i drugim aktivnostima kao i podatke o uplati novčanih donacija na Ninin račun potražite na web stranici: www.zajednozaninu.com.hr i na Facebook profilu Zajedno za Ninu".