Kolumne

Anketa
19.11.2019
Koji je najbolji Grudski kvart?

Centar
Korać
Bronx
Stanica
Donja Gruda
Gornja Gruda
Stara škola
Industrija
Bačev Do
Tušići
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 18.07.2019

Kino Susret Gruda / Unseen III

Posebna poslastica za posjetitelje ovogodišnjeg izdanja Gruda Opena, ali i za sve Gruđane, Gruđanke, goste i sve zaljubljenike u filmsku umjetnost, je gostovanje cavtatskog Unseen festivala, kojemu je ovo treće izdanje. U subotu 20.07. u 20:30 ispred Doma kulture na terenu Gruda Opena će se održati ovaj dio programa festivala.

KINO SUSRET na Grudi održat će se u pretprogramu Unseen festivala koji propituje odnos margine i centra, te pokušava stvarati nove kino prostore. Na terenu GrudaOpena, ispred Doma kulture, gdje je nekada bilo ljetno kino prikazat ćemo višestruko nagrađivani film Majči (2018.) redatelja Josipa Lukića, a prije filma razgovarat ćemo s gospodinom Miljakom - kino operaterom, koji je kao projekcionist počeo raditi jako rano a zaslužan je za gotovo sve kino predstave održane u Konavlima do sredine dvijetisućitih. Veliko hvala Grudi Open na suradnji. Vidimo se tamo!

Inače, festival prikazuje filmove autora mlađe generacije s područja Jugoistočne Europe, ali i radove međunarodnih autora. Više o samom Unseen-u možete saznati na njihovoj facebook stranici, a svoj dolazak najaviti na facebook eventu.

S obzirom na najavljeni događaj, u subotu će na Gruda Openu biti skraćeni program, koji počinje nakon završetka Unseen-a, oko 22:00 sata i odigrat će se samo 4 meča.