Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 27.05.2019

Prvi pljesak - Marija Mujo nova konavoska zvijezda!

Dana 24. svibnja 2019. u Domu kulture na Grudi održan je tradicionalni Prvi pljesak "Konavle ištu zvijezdu" 2019. u organizaciji Društva Naša djeca Gruda, Osnovne škole Gruda i Cavtat. Čestitamo svim natjecateljima, a posebno nagrađenima, Mariji Mujo za osvojeno 1. mjesto, Lauri Zalokar na osvojenom 2. mjestu i 3. mjesto pripalo je Matei Novak, a nagrada simpatičnosti otišla je u ruke Ivane Spahić.

Nimalo lak posao nije imao naš stručni žiri u sastavu Kristine Martinović, članice Udruge Mame Cavtat, Tonija Mostahinića, pobjednika ovogodišnje Konovizije, Ivice Karamana, člana KUD-a Stjepan Radić Pridvorje te poznatog lijeričara, Luke Šapra, konavoskog DJ-a, Emersona De Souza Cruza, zabavnog lica s DU TV-a. Jednake pohvale i zahvale upućujemo i svestranim voditeljicama Miji Švago i Patriciji Kovačević kao i našem maestru Franu Šmanjku koji je svojim taktovima pratio naše male zvijezde. Nagrade za natjecatelje omogućili su sponzori Adrenalinski park Cadmos Village, Konoba Vinica Monković i restoran "Điron" i na tome im veliko hvala, a ujedno hvala i Fotostaru i ZAMP-u.

Na raspjevanoj večeri Konavala vladala je vesela atmosfera, a kako smo uživali u njoj pogledajte u fotogaleriji koju je snimio Toni Čeović.