Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 21.12.2018

Zajednica sportova Općine Konavle dodijelila priznanja za 2018. godinu

Zajednica sportova Općine Konavle u četvrtak navečer u Zavičajnom muzeju Konavle u Čilipima dodijelila je nagrade i priznanja konavoskim sportašima i sportskim djelatnicima za 2018. godinu. Vjerojatno se sad mnogi od vas pitaju zašto mi pišemo nešto o događanju u Čilipima, a odgovor je vrlo jasan - kad gruđani dobijaju nagrade, o tome se piše!

U malo skučenom prostoru okupljene je prvo pozdravila domaćica Antonija Rusković Radonić, a potom je voditeljsku ulogu preuzeo poznati voditelj Ivica Puljić, koji je redom predstavljao dobitnike nagrada i upoznavao nas s njihovim postignućima.

Nagrade za dogogodišnji volonterski rad i doprinos razvoju sporta u Konavlima dobili su Luko Hendić, naš Miho Miljak i Ivo Bobić.

Za najbolju ekipu u prošloj godini proglašena je Nogometna akademija Konavle, za koju je nagradu preuzeo Luko Subašić, najbolji trenerica i trener su Matijana Staničić i Frane Lojić, a najbolji sportašica i sportaš Konavala u 2018. godini su mlada judašica Petra Đurković i triatlonac Jakša Diklić.

Na kraju se prisutnima obratio i načelnik općine Božo Lasić, koji nas je upoznao s planovima i projektima u sportu za naredne godine, koji će još više unaprijediti bogati konavoski sport i nadamo se pomoći u stvaranju još više vrhunskih sportaša. Glazbene predahe je prigodno popunila lokalna klapa "Čilipi".