Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 17.07.2017

Cocktail Party Beverly Hills 20215

Kao što znate u subotu je na Grudi bio Cocktail party Beverly Hills 20215 i to u organizaciji Gruda Opena. Bili smo, posjetili i uslikali koju fotografiju. Pošto je i gruda.org u organizaciji Gruda Opena, na ovom partiju smo bili samo gosti i promatrači i moramo priznat da su se cure i momci stvarno potrudili i napravili odličan party koji je u svakom pogledu inspiriran legendarnim Bachew Dallasom, ali opet nije kopija nego je originalan na svoj način i obogaćen dodatnim sadržajima - vip loža, DJ bina, konopi u bojama, ljuljačka, svjetleće narukvice i još svašta...

Nijesmo puno ostali, jer smo već u nekim godinama, ali nam se strašno svidilo to što je bilo svih generacija, od 5 do 55, roditelji su pili koktele, djeca su se igrala po ledini, dežurna ekipa naslonjena na šank, a u vip loži se se rađale neke nove ljubavi (?). Muzika, odnosno DJ-evi su bili dobri, ozvučenje odlično, ne preglasno, rasvjeta jako dobra, a prostor - najbolji! Dosta ljudi na Grudi uopće nije bilo svjesno te ledine, iako je svak od nas tu prošo stvarno dosta puta. Naravno, pošto je ledina na privatnoj zemlji, treba se zahvalit Pavu Bratošu na dopuštenju, i pomoći pri organizaciji.

Eto još jednom sve pohvale i nadamo se da na ovome neće stat, jer se prostor pokazao kao prvoklasan, i definitivno bi se tu mogle održavati i zabave nekakve druge tematike.