Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 16.06.2021

Proslava Slavenovih 100 godina

Nakon završetka prvenstva, Slavenu tek slijedi najuzbudljiviji dio godine - proslava 100-te obljetnice postojanja! Ovaj tjedan je vrlo zanimljiv, skupilo se tu svega. Počelo je jučer sa misom zadušnicom za sve preminule igrače, članove i funkcionere kluba u Crkvi Presvetog Trojstva na Grudi, a nastavak slijedi već sutra sa svečanom sjednicom kluba, a poslastica je u subotu - gostovanje splitskog Hajduka!

Dakle, sutra u četvrtak, 17.6. u dvorani OŠ Gruda održat će se svečana sjednica kluba sa početkom u 20:30 sati. Na sjednici će biti dodijeljene povelje i priznanja klubovima i savezima. Među laureatima je i Hnk Hajduk Split, sa kojim će proslava doživjeti kulminaciju 19.6., tj. u subotu. S početkom u 17 sati između Slavena i Hajduka odigrat će se prijateljska nogometna utakmica na Gnjilama, i to nakon punih 27 godina.

Slaven je dobio dopuštenje da se utakmica sa Hajdukom odigra pred gledateljima, uz poštivanje epidemiološkog okvira unutar novih mjera koje vrijede od 11.6. Mjere uključuju razmak između gledatelja, kojega se na stadionu svakako može osigurati, nošenje maski kao preporuku, zabranu ulaska u bilo koji zatvoreni prostor stadiona, te preporuku da prednost imaju osobe koje su cijepljene sa 2 doze cjepiva prije više od 14 dana, osobe koje su preboljele bolest unutar 180 dana, osobe koje su preboljele bolest i cjepile se jednom dozom te sve koji imaju potvrdu o negativnom testu (PCR 72 h, brzi antigen test 48 h) - dakle, isto kao i za "covid putovnicu".

Cijena ulaznica je 50 kn, a za mjesta prodaje, kao i za sve druge informacije o proslavi, čestitke domaćih ali i svjetski poznatih ličnosti, potražite na Facebook stranici Slavena.