Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 23.02.2020

Konovizija: Pobjednik Ivo Kordić za Drvenik! (Fotogalerija)

U prepunoj Kristalnoj dvorani Doma Kulture na Grudi u petak je održano konavosko zabavno pjevačko natjecanje Konovizija, i u svojem trećem izdanju gledateljima u publici i ispred malih ekrana koji su prijenos pratili uživo na Libertas TV-u, ponudila nezaboravne trenutke zabave i smijeha.

Kako su dva tjedna prije kuglice odlučile kod predstavljanja natjecatelja, tako su tim redom na binu izlazili pjevači i pjevačice, svaki sa svojom vizijom kako se predstaviti i ostaviti najupečatljiviji dojam na publiku i žiri. A da bi cijeli program išao svojim tokom pobrinuli su se voditeljski trojac Toni Čeović, Juraj Magud i Mija Švago, kao i Art band koji je pratio izvođače.

Ove godine smo tako vidjeli nekoliko posebnih natjecatelja: najmlađu Anđelu Zglav s Poljica, najstarijeg Iva Kordića iz Drvenika, a Karasoviće je predstavljala Anita Vinković, prva trudnica na Konoviziji! Ovogodišnje gostujuće mjesto, nakon lanjske Mokošice, pripalo je Kuparima i Marku Perkušiću.

Već spomenuti Ivo Kordić je i osvojio srca publike i žirija, te je s najviše sakupljenih bodova odnio pobjedu za Drvenik sa starim hitom Vrbe, drugo mjesto pripalo je Ivu Paškovu iz Čilipa koji je sa svojom ekipom priredio definitivno najluđi nastup ikad viđen na Konoviziji. Jure Paljetak za Pločice je odnio treće mjesteo, a od 4. do 10. mjesta je bila velika gužva i male su razlike u bodovima između natjecatelja.

U pauzi između nastupa i glasovanja, dok su članovi žirija vijećali i vagali kako i kome i koliko bodova dodijeliti, publiku su zabavljali Davor Čupić na akustičnoj gitari, i posebna gošća ovogodišnje Konovizije naša velika estradna zvijezda Žanamari.

Pošto smo sudjelovali u organizaciji i tehničkom dijelu Konovizije, tako nemamo svoju galeriju slika, nego kao i lani posuđujemo dio slika sa Libero Portala od ljubaznog gospodina Željka Tutnjevića, a na linku pogledajte cijelu bogatu galeriju.