Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 23.07.2016

Počeo je turnir!

Točno u 20 sati sinoć je počeo turnir u nogotenisu Gruda Open 2016! Nakon velike pauze koja se mjerila u godinama, ponovo se na Grudi odmjeravaju znanje i snalažnjivost u ovom jedinstvenom sportu. Od prijavljenih 85 ekipa, sinoć ih je na teren trebalo izaći 16, ali jedna ekipa nije mogla doći, pa smo zato imali i malo dužu pauzu.

Prije prvog meča don Josip Mazarekić je blagoslovio turnir, teren, igrače i organizatore, izrazio pohvale na ogranizaciji ovog događaja, i molitvom s okupljenima nas sve uveo u prvi dan turnira. Turnir su otvorili grudski mladići Jugend koji su lako pobijedili grudske policajce JRM.

U ostalim mečevima je bilo dosta svega, i neizvjesnosti i zafrkancije, pa su tako Mamurna jutra u trećem setu odnijeli pobjedu protiv ekipe Pako, Ja i ti su bez većih problema savladali Mali makijato, a najnezgodniji trenutak večeri se dogodio u meču Lišo bez punta protiv Još i sad, kad se Mato Kesovija ozlijedio i Lišo bez punta su morali predati meč. Nakon toga je bila malo veća pauza jer ekipa Maglica nije došla, pa je OPG Dostavljač dalje prošao bez borbe.

Zanimljiv meč su odigrali i Kalashnikov protiv Mućki, a pobjedu su odnijele Mućke. Po našem sudu najbolji meč dana je bio predzadnji u kojem je Tiha savladala Senzaciju, a meč je obilovao lijepim potezima i obje ekipe su pokazale veliku želju za pobjedom. U zadnjem meču dana, ne toliko atraktivnom, ekipa Leteće pantagane je pobijedila čilipsku ekipu Mato u tri seta.

Danas slijedi nastavak turnira i novih osam utakmica.

Sve novosti, rezultate, raspored, i ostalo vezano za turnir od sad možete pratiti na www.gruda.org/grudaopen!