Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 03.05.2013

Biciklijada "Konavle 100 km"

Novoosnovani Biciklistički klub Konavle u suradnji sa Moto klubom Dvije rote i Udrugom Agroturizam Konavle ove godine organizira Drugu biciklijadu "Konavle 100 km". Biciklijada će se održati u Konavlima 10, 11 i 12 svibnja.

Prvog dana biciklijade predviđena je cestovna vožnja Donjom bandom duljine 39 km sa startom na Grudi i ciljem u Ljutoj, drugog dana off road maraton duljine 22,42 km sa startom i ciljem u Čilipima, dok je trećeg dana predviđena cestovna vožnja Gornjom bandom duljine 36.84 km sa startom i ciljem u Cavtatu.

Kotizacija za sudjelovanje u biciklijadi iznosi 50 kuna za jedan dan biciklijade, odnosno 100 kuna za cijelu biciklijadu. Organizator osigurava motornu pratnju, dva punkta sa vodom po vožnji, marendu nakon svake pojedine vožnje i nagrade za najbolje sudionike.

Prijave za sudjelovanje u biciklijadi se vrše na e-mail bk_konavle@yahoo.com najkasnije do 8. svibnja 2013. godine.

Sve dodatne infomacije o biciklijadi možete dobiti na mob: 098/1882447 (Vlaho) ili na facebook profilu https://www.facebook.com/profile.php?id=100005717712205&ref=tn_tnmn.

Biciklistički klub Konavle
Moto klub Dvije rote
Udruga Agroturizam Konavle

Sva pravila i upute za zainteresirane možete naći u dokumentu Konavle 100 km.docx

Iako je klub relativno nedavno osnovan (a mi to nažalost nismo popratili), njegovi članovi su itekako aktivni. Vjerujemo da ste već čuli ili pročitali da je ovaj tjedan (nažalost, već je i to prošlo) član biciklističkog kluba Konavle Adrian Bokarica (inače, naš Gruđanin, dolje na slici) sudjelovao u biciklističkoj karavani prijateljstva Mostar-Vukovar koju je od 28.4. do 2.5. ove godine organizirao Biciklistički klub Mostar zajedno s Udrugom za promociju biciklizma "Hercegovina Bike" te više biciklističkih klubova iz BiH i Hrvatske.

Uz Adriana preko pedeset biciklista iz Mostara, Širokog Brijega, Čapljine, Zagreba, Vukovara, Požege i Županje u četiri dana prevalilo je put od 400 kilometara, te pod geslom "Ne pustimo zaboravu", odalo počast svim stradalima u Domovinskom ratu, a posebice u Bosni i Hercegovini i Vukovaru. Karavana, kojoj se tijekom puta priključio veliki broj biciklista, je stigla u Vukovar u srijedu 1. svibnja, a sutradan svi sudionici karavane sudjelovali su na obilježavanju 22. obljetnice stradanja dvanaest hrvatskih redarstvenika u Borovu.

Biciklističkom klubu Konavle i njegovim članovima želimo puno uspjeha u radu, a mi ćemo ih u njihovom radu nastojati pratit što više budemo mogli.