Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 11.10.2019

Sa zakašnjenjem, Konavljanin - Slaven 1:1

Ovaj put smo nadišli sami sebe, cijelih pet dana kasnimo s objavom, ali eto potrefilo se nekoliko stvari, a prava šteta jer je Slaven osvojio i prvi bod ove sezone, i to u Čilipima! Uz malo više sreće i koncentracije mogla su to lako biti i sva tri boda, ali što je tu je, i bod u gostima je dobar.

Slaven je bio bolja ekipa cijelu utakmicu, a to je bilo jasno od samoga početka. Brzo je Slaven i poveo, preko Gorana Obradovića već u 12. minuti, lijepo se oslobodio po lijevoj strani, ušao u šesnaesterac i sam neometan precizno pogodio suprotnu stranu gola Krešića. Domaća ekipa nije bila bezazlena, ali ni nešto posebno organizirana. Ipak i tako su došli do jedne stative, ne iz prilike nego napucane lopte preko glave. Odbijena lopta se prošetala po crti i iznenadila je i domaćeg napadača koji je nije uspio gurnuti u gol. Do izjednačenja je Konavljanin došao preko Pjace (ne Marka, nego mu rođaka, Mile), s lijevog boka se sjurio u šesnaesterac i iz pola koraka je uputio nekakav udarac, koji je ispao savršena parabola i završio u gornjem lijevom kutu nemoćnog golmana Miljaka.

Slavenova dominacija se u drugom poluvremenu povećala, a glavni razlog zašto se rezultat do kraja nije promijenio je bio odlični vratar Nikola Krešić koji je zaustavio udarce redom Grubešića, Trkovića, Ivankovića, Mostahinića. Imao je i Slaven svoju stativu, ali iz pravog udarca, i ovaj put se lopta odbila u ravnini gol crte, ali i tu je Krešić odlično reagirao i odbio u korner. Ivo Mostahinić je unosio najviše pomutnje u obranu domaćih, a jedan njegov prodor je završio lijepim udarcem, i kad ni Krešić nije uspio dohvatiti loptu, ispriječila se prečka.

Prava je šteta što Slaven nije uspio zabiti još barem jedan gol, jer je imao puno prilika, ali ostaje zabilježen prvi bod i prvi gol u sezoni, a dobra igra je odlična najava za utakmicu u nedjelju protiv Športskog Društva Smokvica.

Tri su kola iza nas, Slaven je isto gdje i prije: 1. Orebić 7, 2. Sokol 7, 3. ONK Metković 6, 4. Hajduk 1932 5, 5. Žrnovo 5, 6. Croatia 5, 7. Gusar 4, 8. Župa dubrovačka 4, 9. Konavljanin 1, 10. Maestral 1, 11. ŠD Smokvica 1, 12. Slaven 1

Sve rezultate naše lige i kompletnu tablicu možete pogledati na stranicama Županijskog nogometnog saveza.

Raspored svih utakmica Slavena od ove sezone možete pogledati u Google Kalendaru, možete ga dodati u svoj Google Kalendar (u dnu ekrana tipka "[+] Google Calendar"), ili preuzeti u ICS formatu, tako da ne propustite ni jednu utakmicu.

Čilipi, 06.10.2019.

Konavljanin - Slaven 1:1 (1:1)

Konavljanin: Nikola Krešić, Kristijan Čižek, Marko Trtoman, Ivan Memunić, Toni Miljaknović (od 33' Jasmin Salihović), Neven Dadić (od 59' Boženko Bender), Božo Krilanović (od 84' Niko Grbić), Davorin Krešić, Pero Opušić, Niko Drobac(od 73' Ivo Krilanović), Mile Pjaca

Slaven: Dominik Miljak, Marino Zalokar (od 61' Niko Grbešić), Zoran Curić (od 73' Ivo Mostahinić), Antun Šmanjak, Ivan Pulić, Matej Grgić (od 46' Pero Macan), Tomislav Grubešić, Paulo Vukić (od 46' Niko Bratoš), Jurica Ivanković, Đuro Trković, Goran Obradović

Suci: Mišo Krešić, Jurica Mušan, Matko Majić

Strijelci: 0:1 Goran Obradović - 12', 1:1 Mile Pjaca - 42'