Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 27.10.2017

Sastanak na temu radova na kanalizacijskom sustavu Gruda

Iz mjesnog odbora Gruda smo dobili obavijest, a po Grudi će biti polijepljeni plakati, kojom se pozivaju svi zainteresirani mještani Grude na obavještajni sastanak vezano za pojedinosti oko početka radova na kanalizacijskom sustavu Gruda. Sastanak će se održati 02.11.2017. u prostorijama Matice hrvatske s početkom u 18:30 sati.

Sastanku će nazočiti predstavnici Općine Konavle, glavnog investitora, Konavoskog komunalnog društva i mjesnog odbora Gruda.

Podsjetimo, radovi su službeno počeli u prošlu subotu potpisivanjem ugovora o sufinanciranju izgradnje kanalizacijskih sustava Molunat i Gruda. Ugovor o radovima na izgradnji kanalizacijskog sustava Gruda vrijedan je 14,4 milijuna kuna. Sustav se sastoji od jedanaest gravitacijskih i tlačnih, međusobno povezanih kanala, ukupne duljine 11.46 km, te dvije podzemne crpne stanice i biljnim uređajem za pročišćavanje, a 80 posto troškova sufinancirat će Hrvatske vode, dok će preostalih 20 posto financirati Općine Konavle.

Mi službeni početak radova nismo popratili jer smo baš tu subotu imali prešnijega posla, vajalo je poć do Kaštela i Trogira ženit neke Gruđane.