Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 25.08.2017

Izložba fotomontaža "Grudezancija"

Sutra, u subotu 26.08. u prostorijama "Matice hrvatske ogranak Konavle" na Grudi, otvara se izložba čiji je autor baš vaš omiljeni portal! Naravno, mislimo na sebe, gruda.org, da ne bi bilo zabune. Pošto mi nismo običan portal, tako ni ova izložba nije obična. Ne znamo je li itko uopće imao izložbu slične teme. A tema je - fotomontaže, i to fotomontaže, odnosno fotošopirane fotografije Grude i grudskih motiva!

Otvaranje je u večernjim satima, oko 20:30 sati, a izloženo će biti čak dvadeset (20) radova, što je samo dio cjelokupnog opusa. Sve radove možete vidjeti na facebook-u u našema albumu "Grudezancija". Izložba će biti otvorena i cijeli deveti mjesec, pa čak i ako ne stignete na otvorenje, možete naletiti bilo kad, imate vremena.

Moramo istaknuti da smo izuzetno sretni i ponosni, ali u neku ruku i iznenađeni ovom izložbom, jer - budimo realni - ipak su to naše zezancije. Međutim, teme kojim se bave su prave, aktualne, s dozom domoljublja i nostalgije, i nadamo se i vjerujemo da će se svidjeti posjetiteljima.

Pozivamo vas da dođete na otvorenje, i skupa s nama se dobro zabavite. Vidimo se sutra večer!

Facebook event - https://www.facebook.com/events/113221376032348/.