Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 04.11.2016

OPG pod Voltom

Ovaj tjedan na Grudi postaje sve bogatiji događajima, pa znači sutra, u subotu 5.11. u Volta gostuje popularna lokalna grupa OPG što je skraćeno od Opičena Poljoprivredna Glazba. Nedavno su imali zapažen nastup u Revelinu na dobrotvornom koncertu za nabavku fibroscan uređaja, i iz prve ruke znamo da su se njihova glazba i stil jako svidjeli publici, pa ako ih slučajno do sad niste čuli, vjerojatno će vam se svidjeti kad ih čujete.

Nakon prvog nastupa u 5. mjesecu ispred Pergole u sklopu jednodnevne turneje, o kojemu smo već pisali, ovo im je drugi nastup na Grudi, i očekujemo da su se do sad ljudi već naučili na njih, naučili koju njihovu pjesmu, ali i naučili što iz njihovih pjesama. Podsjetimo, pjevaju na konavoskome, o konavoskim običajima, izrekama, jelima i slično. A kako pjevaju o jelima, tako će vas i u Volta dočekat nešto za prigrist, jednako autentične plate pršuta i sira.

Dođite, poslušajte, zabavite se, najedite se, a svoj dolazak obavezno potvrdite na facebooku na adresi https://www.facebook.com/events/961336754001026/.