Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 19.09.2016

Slaven - Grk 2:1

U prvoj utakmici u novoj sezoni na Gnjilama Slaven je ugostio Grka iz Potomja, tradicionalno neugodnog protivnika, i ostvario tešku ali zasluženu i vrlo vrijednu prvu pobjedu od 2:1. Podsjetimo se, lani je Grk na Grudi pobijedio s istim rezultatom. Na vašu veliku žalost, bili smo spriječeni pa nismo mogli biti na utakmici, tako da samo prenosimo dojmove, a ovaj put će foto-galerija izostati.

Pa ukratko, prvo poluvrijeme je pripalo u potpunosti domaćinu, iako su gosti prvi poveli. U jednom od rijetkih pokušaja u Slavenovoj polovici u 25. minuti Grk je izborio penal, kojeg je uspješno realizirao Dario Matić. Nije to nimalo omelo igrače Slavena, brzo su se trgnuli i nakon samo četiri minute izjednačenje je stiglo preko Iva Mostahinića. U drugom poluvremenu su gosti bili dosta opasniji, uglavnom iz kontri, a domaći su se teško snalazili, pa ipak i u takvoj situaciji desetak minuta prije kraja, drugi (ili prvi) Mostahinić, Toni, je postigao gol za 2:1, što je na kraju bio i konačni rezultat.

Slično kao i u Župi prošli vikend, vidi se da ekipa ima potencijala, ali treba još puno raditi da bi stvari došle na svoje. Nadamo se samo da će se nastaviti i dalje s pozitivnim rezultatima, a igra će s posložiti, jer je ovo jedna dobra i mlada ekipa koja može zajedno još puno toga napraviti.

Nakon dvije odigrane utakmice poredak na tablici je sljedeći: 1. Croatia ima 4 boda, 2. Župa dubrovačka ima isto 4 boda, 3. Gusar isto ima 4, 4. Žrnovo 3 (-1), 5. Slaven 3, 6. Jadran 1929 2, 7. Maestral 2, 8. ONK Metković 2, 9. Hajduk 1932 1 (-1), 10. Grk 1, 11. Orebić 1, 12. Konavljanin 1, i 13. Omladinac 1. Više o našoj ligi na stranicama Županijskog nogometnog saveza.

Gruda, 18.09.2016.

Slaven - Grk 2:1 (1:1)

Slaven: Mate Čirjak, Hrvoje Šimičić (od 61' Ivo Kovačević), Matej Grgić, Paulo Vukić, Toni Mostahinić, Tomislav Grubešić, Antun Šmanjak, Antun Macan, Ivo Mostahinić, Pero Macan (od 46' Pavo Kuliš), Jurica Ljubenko (od 87' Ivan Pulić)
Trener: Ante Volarević

Grk: Ivan Utovac, Duje Mihaljević, Ivan Šutalo, Dario Matić, Antonio Ivanković, Jure Tomić (od 77' Roko Radović), Ivan Bebić (od 60' Ivo Mustapić), Marko Utovac, Tomislav Storelli, Denis Deak, Matej Marević
Trener: Ante Grljušić

Suci: Tomislav Antolović, Robert Hausvička

Strijelci: 0:1 Dario Matić - 25' (11m), 1:1 Ivo Mostahinić - 29', 2:1 Toni Mostahinić - 79'