Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 27.07.2016

Dupli koncert – Neno Belan & Fiumens i Klapa Sveti Florijan

Gruda se ove godine uistinu probudila iz nekog dubokog sna, kao što i sami znate Gruda Open je već počeo i trajati će još 15-ak dana, pripreme oko zabave, koju evo najavljujemo, su u punom jeku, a u pripremi je i još par projekata za 8. mjesec, ali o tome ćemo kad bude vrijeme za to.

Ukoliko se sjećate lani nije bilo koncerta ni zabave za Svetu Nedjelju, nije se događalo apsolutno ništa, tako da je lanjska Sveta Nedjelja prošla kao i svaka druga uobičajna ljetna nedjelja na Grudi. Zbog lanjske neusklađenosti, neorganiziranosti i velikog propusta ove godine se odlučilo napravit ne jedan, nego čak 2 koncerta za Svetu Nedjelju.

Dakle, povodom Svete Nedjelje na Grudi se, ispred doma kulture, organizira zabava, odnosno koncert, i to dupli. Dolaze nam klapa Sveti Florijan i Neno Belan & Fiumens.

Klapa će vas zabavljati od 22:00, a Neno bi trebao početi oko 24:00, s tim da postoji sigurna mogućnost izvedbe par zajedničkih pjesama.

U kratkim pauzama će vas dodatno zagrijavati Dj Ljutko

Ulaznica će biti 50 Kn, a sav višak of prodanih ulaznica će ići za školu nogometa mladih uzrasta na Grudi.

Zabava u nedjelju nam taman pada negdje po sredini održavanja popularnog turnira Gruda Open, i to će biti jedini dan pauze turnira, tako da je na vama da dođete i zabavite se.

Vidimo se u nedjelju.

A svoj dolazak možete potvrditi i na facebooku https://www.facebook.com/events/657600927723946/