Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 22.04.2016

XX. Prvenstvo Hrvatske u mažoret plesovima

Cavtatske mažoretke, koje djeluju u sklopu KUD-a Vlaho Bukovac, ovaj vikend organiziraju XX Prvenstvo Hrvatske u mažoret plesovima. Prvenstvo će se održati u sportskoj dvorani na Grudi, a sudjelovat će 750 natjecatelja iz 21 grada: Čakovec, Požega, Sinj, Solin, Split, Sveti Martin na Muri, Pleternica, Nova Gradiška, Seget donji, Viškovo, Mursko središće, Ludbreg, Lipik, Krapina, Korčula, Koprivnica, Kaštela, Goričan, Donji Kraljevec, Domašinec i Cavtat.

Natjecanje počinje u petak, 22.04. u 11:00 plesovima s rekvizitima i zastavama. Sutradan će se, već od 09:30, održati natjecanje u paradnim, marširajućim i tradicionalnim mažoret plesovima, dok će se svečano otvaranje prvenstva organizirati na cavtatskoj rivi s početkom u 18:30. Nedjelja od 10:00 sati rezervirana je za egzibicijske, paradne i tradicionalne mažoret plesove, dok se finale predviđaju za poslijepodnevne sate počevši od 15:00, također na Grudi.

Cavtatske mažoretke iznimno se ponosne što u godini proslave 20-ogodišnjice osnivanja i postojanja prvog Hrvatskog Saveza Mažoretkinja imaju priliku po treći put ugostiti mnogobrojne sudionike i članove reprezentacije koji sudjeluju na europskim i svjetskim natjecanjima NBTA saveza.

Pokrovitelji natjecanja su Općina Konavle, Turistička zajednica općine Konavle, a sponzori su Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije, Dubrovačko-neretvanska županija i Zračna luka Dubrovnik.

Svim natjecateljima želimo mnogo sportskog uspjeha, a naše drage sugrađane pozivamo da zajedno uživamo i ovaj vikend u Konavlima.

Cavtatske mažoretke