Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 14.05.2015

Proslava naslova prvaka

Kao što smo već pisali Slaven je već u predzadnjem kolu u Gabrilima osigurao naslov prvaka, tako da nas ovu nedjelju na Grudi očekuje veliko slavlje. Naime HNK Slaven skupa sa svojim vjernim navijačima Đironima organizira opsežan program proslave.

Program započinje na Gnjilama u nedjelju 17.05. oko 17:00. Kako doznajemo, ako dođete ranije bit ćete u prilici i kupiti i majice kojih će bit samo u ograničenim količinama, ali po povoljnim cijenama, bit će tu i šank i muzika i naravno rapsodija nogometa najbolje momčadi na ovim prostorima. Cijena ulaznice je 30 Kn, a tom se svotom pokriva cjelokupno čašćenje koje se organizira nakon završetka utakmice u Domu kulture na Grudi gdje će vas zabavljati Duo Ankora i DJ Antonio.

Za kraj, sjećate li se da je prije točno 9 godina (21.05.2006.) Slaven osvojio prvo mjesto iste ove lige? Mi ne samo da se sjećamo, nego smo i tad pisali na našoj stranici o tome, a imamo i slike za to dokazat! I onda se slavilo na veliko, pjesma, veselje, hrana, piće, i navijači u prigodnim majicama s neizbježnim bengalkama... I legendarni Rudi Belin!

Treba li još što reći osim - vidimo se u nedjelju!