Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 12.05.2014

Slaven - Jadran LP 0:0

Nismo dugo pisali o Slavenu, bio je jedan dugi nesretni niz loših rezultata. Prije dvije sedmice se taj niz prekinuo protiv Hajduka iz Vela Luke pobjedom 1:0, ali na žalost na toj utakmici nije bio objektiv našeg fotoreportera. A jučer je na Gnjilama gostovao prvak, i nisu se baš davale neke šanse za pozitivan rezultat. Ali nakon dugo vremena smo vidjeli dobru utakmicu, dobru igru s obje strane, puno akcija, našla se i pokoja prilika, samo je falilo golova.

Slaven je odlično krenuo u utakmicu, prvih pola sata gosti iz Ploča praktički nisu došli ni blizu domaćeg gola. Bila je to igra koja je imala glavu i rep, s puno kratkih i preciznih dodavanja, držali su domaći igru u svojim nogama. Stvorili su i nekoliko prilika, ali je falilo koncentracije u završnici.

Drugo poluvrijeme je pružilo drugačiju sliku, ali opet je to bila igra koja je imala svoju prepoznatljivost. Očito je bilo da je umor uzeo svoje, falilo je svježine, i u takvim okolnostima Jadran se malo više oslobodio i nekoliko puta priprijetio domaćem golu, ali je obrana ipak solidno odradila svoj posao, a za ono što su propustili pobrinuo se golman. Možda rezultat i ne govori dovoljno o kvaliteti utakmice, ali ovo je definitivno bila jedna od ljepših nogometnih predstava na Gnjilama ove sezone, ako ne i najljepša.

Gruda, 11.05.2014.

Slaven - Jadran LP 0:0

Gledatelja: 50-ak

Slaven: Dominik Miljak, Nermin Elezović, Ivo Trković, Toni Mostahinić, Stijepo Korić, Vlatko Bobanović, Niko Bratoš (od 85' Cvijeto Deranja), Ivan Pulić, Ivo Kovačević (od 70' Željko Batista), Stijepo Njire, Antonio Mušić (od 65' Antonio Čupić)
Trener: Josip Papić

Jadran LP: Marijo Batinović, Vlado Franić, Marijo Zmijarević (od 46' Ante Musulin), Daniel Dabić (od 75' Josip Žderić), Nikola Katić, Dinko Vukušić (od 65' Dino Primorac), Nino Maleta, Nikola Marinović, Stipe Nikolac, Tomislav Krilić, Ante Kraljević
Trener: Ante Marinović

Suci: Bojan Curić, Željko Andričić, Nedjeljko Jeljenić