Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 30.09.2013

Dubrovnik - Slaven 1:0

Utakmica trećeg kola 1. ŽNL je počela minutom šutnje za nedavno preminulog gospodina Vlatka Markovića, nogometaša, sportskog djelatnika i dugogodišnjeg predsjednika HNS-a. A kad je utakmica stvarno i počela, domaćini su krenuli agresivno, i često i brzo dolazili pred Slavenov gol. Uz malo sreće i nekoliko dobrih intervencija Dominika Miljaka na golu, rezultat se nije promijenio.

Slavenovi igrači su se oslobodili početnog pritiska nakon nekih 15-ak minuta, i do kraja poluvremena su bili dominantnija ekipa na terenu. Stvarale su se prilike pred Primićem, bile su dvije-tri koje za koje smo već mislili da će lopta u mrežu, ali ništa od toga. Moramo spomenuti u najmanju ruku diskutabilno zaleđe koje je dosuđeno na našu štetu u zadnjoj minuti prvog poluvremena, a Grubešić je dolazio u priliku iz koje bi bilo teže promašiti, nego zabiti.

Baš kad smo se ponadali da će se u drugom poluvremenu nastaviti dobra igra, potpuni preokret. Opet premoć domaćina, na početku lagana, a prema kraju utakmice sve veća. U Slavenovoj obrani su se lako nalazile rupe, ali napadači Dubrovnika iz izglednih prilika nisu bili precizni, ili im je Donko skidao ono što bi uspjeli uputiti u gol. Toliko su se Dubrovčani isfaljivali, da smo sigurni da bi i do kraja ostalo 0:0 da im nije dosuđen penal u 81. minuti, iz kojeg su dali odlučujući gol. Do kraja opet potpuna dominacija Dubrovnika, i nastavak revije promašaja, na što se mi uopće nećemo žaliti.

Dubrovnik, 29.09.2013.

Dubrovnik - Slaven 1:0 (0:0)

Gledatelja: 50-ak

Dubrovnik: Zoran Primić, Marko Medar, Haris Zelentrović, Lovro Butorac (od 59' Boženko Bender), Ivan Gavrilica, Marko Barišić (od 46' Denis Kočić), Stjepan Rezo, Maro Kalauz, Goran Šorgić, Ante Daničić, Lukša Cvjetanović (od 68' Ivan Tomšić)
Trener: Dubravko Sokol

Slaven: Dominik Miljak, Nermin Elezović, Antonijo Mušić, Ivo Čupić (od 46' Niko Bratoš), Stijepo Korić, Božo Čupić, Toni Mostahinić, Antonio Čupić (od 58' Karlo Pali), Tomislav Grubešić, Miran Redžić, Željko Batista (od 46' Ilija Marić)
Trener: Josip Papić

Suci: Boris Raguž, Bojan Curić, Mate Obšivač

Strijelci: 1:0 Denis Kočić - 81' (11m)