Kolumne

Anketa
20.12.2023
Kako uklanjate prekalu sa cakla?

Stružem strugalicom bogati
Pokrijem šoferšajbu dekom
Polijem je ujutro s toplom vodom
Zalijem je rakijom
Držim auto u garaži
Ne vozim
Nijesam s Grude
Pogledaj rezultate

Tražilica
Google


Web-mail
Korisničko ime:

@gruda.org

Lozinka:

Nemate e-mail adresu na gruda.org?
Prijavite se!
Novosti, 16.09.2013

Župa - Slaven 0:2

Počela je nova nogometna sezona za županijske ligaše, i novost je da je od ove godine opet jedna županijska liga, i u njoj se natječe 13 klubova. U prvom kolu Slaven je bio gost u Župi, a Župa se pokazala kao vrlo gostoljubiva momčad.

Slaven je dobro krenuo u utakmicu, čvrstom igrom, ali prvo poluvrijeme nije ponudilo veća uzbuđenja. Više-manje podjednaka igra s obje strane, s malom prednosti za Slaven, ipak na odmor se otišlo bez pogodaka. Događaj koji je obilježio prvo poluvrijeme je sudar domaćeg golmana Tolića i Slavenovog napadača Redžića u 30. minuti, u kojem je Redžić lošije prošao, čak je u jednom trenutku ostao bez svijesti ali je brzo došao sebi, i hitna pomoć koja je brzo došla iz grada nije trebala ozbiljnije intervenirati.

U drugom poluvremenu još bolja igra, koja je rezultirala lijepim pogotkom Željka Batiste u 53. minuti za vodstvo 1:0. U nastavku Slaven ne posustaje i iz slobodnog udarca u 75. minuti Toni Mostahinić povećava vodstvo na 2:0! Tek tad se domaći malo bude i počinju ozbiljnije prijetiti pa su tako pogodili prečku u 80. minuti i do kraja imali još 2-3 ubačaja kad je golman Slavena dobro reagirao. U svakom slučaju, pred malo svojih navijača Slaven je potpuno zasluženo zabilježio pobjedu, i tako na najbolji mogući način otvorio novu sezonu.

Župa dubrovačka, 15.09.2013.

Župa dubrovačka - Slaven 0:2 (0:0)

Gledatelja: 100-tinjak

Župa dubrovačka: Maksim Tolić, Miljenko Meštrović, Vlaho Bender (od 70' Božo Raguž), Marijo Bartulović, Dominik Žarak, Krešimir Zeko, Damir Žustra (od 89' Marin Ivušić), Pero Ševo (od 75' Toni Jerinić), Velimir Kajba (od 89' Ante Džamarija), Josip Vidić, Maroje Miloslavić (od 60' Dominik Kružević)
Trener: Ivica Karabigdan

Slaven: Dominik Miljak, Ilija Marić (od 46' Stjepo Korić), Karlo Pali (od 54' Niko Bratoš), Zoran Glavinić, Ivo Čupić, Toni Mostahinić, Antonijo Mušić, Ivan Pulić (od 79' Matija Kolembus), Ivo Kovačević, Miran Redžić (od 32' Ivan Škoda), Željko Batista (od 65' Antonijo Čupić)
Trener: Josip Papić

Suci: Neven Tomičić, Robert Hausvička, Frano Vilović

Strijelci: 0:1 Željko Batista - 53', 0:2 Toni Mostahinić - 75'