Dobili smo sve parove osmine finala, večeras na rasporedu turnir djece!

Prvih 5 dana

Sinoć su završene i utakmice repasaža, čiji pobjednici su se pridružili pobjednicima play-offa od večeri prije. Tako smo dobili najboljih šesnaest ekipa koje će u ponedjeljak u međusobnim susretima tražiti prolazak u četvrtinu finala. A da prekratimo do ponedjeljka, večeras je odmor od glavnog turnira, ali zabava za najmlađe - turnir djece!

U play off-u smo vidjeli jako dobre utakmice, uglavnom izjednačene, što je bilo i za očekivati jer se sastalo 16 najboljih ekipa. Uz neka mala iznenađenja, npr. poraz Ajde Lezi, dobili smo prvih osam osminafinalista (je li se tako kaže?). Poraženi su popravni imali već sutradan u repasažu, i uglavnom su te prilike iskoristili. Uz malo manju posjetu, što je i za očekivati, turnir je tako ušao u završnicu.

Prije same završnice, poslastica za najmlađe: turnir djece! Osam ekipa osnovnoškolaca će svoj turnir igrati večeras, da i oni okuse čari natjecanja na Gruda Openu. Vidimo ih svaku večer kako gorljivo čekaju kraj seta ili meča, kako bi što prije i oni okusili teren na samo par minuta između utakmica. Večeras je samo njihova večer, i vidjet ćemo kako će se provesti "GRUDSKE ŚEKIRE", "BRAĆA BEZ GAĆA", "GLUP I GLUPLJI", "BORAC TUŠIĆI", "LUD, ZBUNJEN, NORMALNOG NEMA", "GRUĐANI", "BURAZERI" i "NOGOMETNI PROFESIONALCI".

Naravno, red je bio i da proširimo foto-galeriju, da vidite tko je sve i kako igrao, ali i tko je naše igrače pratio i bodrio s tribina.