Izvučeni su parovi po grupama, turnir počinje u petak

Izvlačenje grupa

Ispred Doma kulture na Grudi u srijedu 01.08. nešto iza 20 sati izvučeni su parovi, odnosno određen je ždrijeb po grupama. Kako smo već pisali, ima 13 grupa sa po 4 ekipe, a dalje idu pobjednici grupa i tri najbolja drugoplasirana.

Prvo su izvučeni nositelji, a to su ekipe koje su lani bile među osam najboljih, te su raspoređene na prve pozicije u pripadajućim grupama. Nakon toga se pristupilo izvlačenju ostalih ekipa, koje su redom punile preostale pozicije u grupama.

Prema izvučenim pozicijama ekipa po grupama formiran je i provizorni raspored, kako bi trebalo biti. Međutim, već postoje najave određenih ekipa kad ne mogu igrati svoje utakmice zbog nekih drugih privatnih ili poslovnih obaveza. Što učiniti u takvom slučaju?

Kako je organizatoru jako teško napraviti drugačiji raspored, za svaku promjenu termina ekipa treba kontaktirati protivnike, ali i drugi par s kojim se misli zamijeniti, te o zajedničkom dogovoru svih ekipa obavijestiti organizatore.

Ekipe po grupama možete vidjeti pod Ekipe > Grupe, a cijeli raspored (koji je podložan promjenama) pod Raspored > Raspored po danima.